Enviros účastníkem akce HOW TO CONQUER THE US MARKET?

Společnost Enviros se zúčastila akce pořádané agenturou Czechinvest.org, která proběhla v termínu 9. - 11.4.2018 ve třech lokalitách v České Republice (Praha, Brno a Ostrava) a byla cílená na pomoc startupům.

Agentura Czechinvest.org, jejíž ředitelkou je Markéta Havlová, pro startupy nabízí momentálně 4 podpůrné programy, které je možné využít. Agentura Czechinvest je také aktivním stakeholderem projektu START2ACT v České Republice.

Na večeru v Ostravě vystoupili zástupci Czechinvest.org, kteří spolupracují se startupy v jednotlivých programech v zahraničí a v České Republice, za US MAC Alfredo Copola, Brian Frumberg ze společnosti Venture Out a také se představil jeden ze startupů, Michal Valta (viaGood) se svým investorem, který v rámci svojí prezentace sdílel publiku zkušenosti související s rozjezdem svého podnikání a s možnými problémy, kterým je třeba čelit.

Po ukončení prezentací společnost Enviros v rámci networkingu představila starupům aktivity projektu START2ACT a možnosti využití výhod, které projekt nabízí.

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o aktivitách projektu, doporučujeme navštívit projektové stránky START2ACT.

 

 

Porada dnia
Zmniejsz jasność ekranów aby zaoszczędzić energię!

Czy była przydatna?